2013年10月4日星期五

Le meilleur matériel de formation examen HP Hp2-E29

Est-ce que vous vous souciez encore de réussir le test HP Hp2-E29? Est-ce que vous attendez plus le guide de formation plus nouveaux? Le guide de formation vient de lancer par Pass4Test peut vous donner la solution. Vous pouvez télécharger la partie de guide gratuite pour prendre un essai, et vous allez découvrir que le test n'est pas aussi dur que l'imaginer. Pass4Test vous permet à réussir 100% le test. Votre argent sera tout rendu si vous échouez le test.

Pour vous laisser savoir mieux que la Q&A HP Hp2-E29 produit par Pass4Test est persuadante, le démo de Q&A HP Hp2-E29 est gratuit à télécharger. Sous l'aide de Pass4Test, vous pouvez non seulement passer le test à la première fois, mais aussi économiser vos temps et efforts. Vous allez trouver les questions presque même que lesquels dans le test réel. C'est pourquoi tous les candidats peuvent réussir le test HP Hp2-E29 sans aucune doute. C'est aussi un symbole d'un meilleur demain de votre carrière.

Si vous hésitez encore à nous choisir, vous pouvez tout d'abord télécharger le démo gratuit dans le site Pass4Test pour connaître mieux la fiabilité de Pass4Test. Nous avons la confiance à vous promettre que vous allez passer le test HP Hp2-E29 à la première fois.

Pass4Test peut offrir la facilité aux candidats qui préparent le test HP Hp2-E29. Nombreux de candidats choisissent le Pass4Test à préparer le test et réussir finalement à la première fois. Les experts de Pass4Test sont expérimentés et spécialistes. Ils profitent leurs expériences riches et connaissances professionnelles à rechercher la Q&A HP Hp2-E29 selon le résumé de test réel HP Hp2-E29. Vous pouvez réussir le test à la première fois sans aucune doute.

Code d'Examen: Hp2-E29
Nom d'Examen: HP (Planning and Designing HP SMB Solutions)
Questions et réponses: 166 Q&As

Hp2-E29 Démo gratuit à télécharger: http://www.pass4test.fr/HP2-E29.html

NO.1 Which HP software application is required to manage an HP StorageWorks Enterprise Virtual Array
solution?
A. HPStorageWorks Secure Manager
B. HPStorageWorks Command View EVA
C. HP Storage Essentials SRM Software Suite
D. HP Continuous Access EVA
Answer: B

HP examen   Hp2-E29 examen   Hp2-E29   Hp2-E29 examen   Hp2-E29   Hp2-E29
3.Which component in an HP Data Protector solution runs the core software and contains the Data
Protector database?
A. media server
B. console server
C. cell manager
D. media manager
Answer: C

HP   Hp2-E29 examen   certification Hp2-E29   Hp2-E29 examen   Hp2-E29   Hp2-E29
4.A customer wants to use HP Systems Insight Manager (HP SIM) to secure their management
environment. Which technologies are used with HP SIM accomplish this task? (Select two.)
A. SSL
B. WMI
C. DMI
D. SNMP
E. SSH
Answer: A,B

HP   certification Hp2-E29   certification Hp2-E29
5.When a G6 blade solution includes Flex-10 Virtual Connect Ethernet modules, what are possible
bandwidth configurations for a single Flex-NIC on port 1? (Select two.)
A. 10Mb
B. 300Mb
C. 750Mb
D. 8Gb
E. 16Gb
Answer: B,D

HP   certification Hp2-E29   certification Hp2-E29   certification Hp2-E29   Hp2-E29 examen   Hp2-E29 examen
6.Which feature becomes available when a G6 blade solution includes Flex-10 Virtual Connect Ethernet
module?
A. support for port aggregation for each blade increases to 10 ports
B. blade NICs auto-negotiate to 10/100Mb bandwidth
C. embedded Flexible NICs for each blade increases to 10 NICs
D. bandwidth for each network card can be dynamically changed from 100Mb up to 10Gb
Answer: D

HP   Hp2-E29   Hp2-E29   Hp2-E29 examen   Hp2-E29
7.A customer wants to order several ProLiant servers as virtual machine hosts. Which HP iVirtualization
solutions are available to the customer? (Select two.)
A. Red Hat Linux Enterprise Server
B. VMware ESX 4i
C. CitrixXenServer
D. VMware Server
E. Microsoft Windows Virtual Server 2005
F. Microsoft Virtual Hyper-V
Answer: B,C

HP   Hp2-E29   Hp2-E29   Hp2-E29
8.Which statement is true about processor cache?
A. it reduces the risk of downtime.
B. It enables floating point processing.
C. It reduces the amount of time needed for the processor to access data.
D. it reduces risk of data loss.
Answer: C

certification HP   Hp2-E29   Hp2-E29
9.Which RAID level is able to withstand any two simultaneous hard drive failures?
A. RAID 1
B. RAID 1+0
C. RAID 6
D. RAID 5
Answer: C

HP   Hp2-E29   Hp2-E29
10.Which feature included in the firmware of D2D Backup System eliminates redundant data during
backups by saving a single copy of identical data, replacing any further instance with pointers back to the
one copy?
A. dynamic reallocation
B. data retention
C. deduplication
D. low bandwidth replication
Answer: C

certification HP   Hp2-E29   Hp2-E29   Hp2-E29 examen   Hp2-E29
11.Which ProLiant servers have a maximum of four processor sockets? (Select two.)
A. ML370
B. BL860c
C. DL585
D. BL680C
E. DL785
Answer: D,E

HP examen   Hp2-E29   Hp2-E29   Hp2-E29   Hp2-E29
12.Which component from HP Insight Foundation Suite for ProLiant can be used for array configuration
and guided installation of the supported operating system?
A. SmartStart CD
B. Management DVD
C. Firmware Maintenance CD
D. Insight Software DVD
Answer: A

HP   Hp2-E29   Hp2-E29   Hp2-E29
13.What additional functionality does HP Insight Remote Support provide to customers using HP SIM?
(Select two.)
A. remote event notification and forwarding
B. integrated warranty tracking and online remote support
C. remote configuration and repair of management agents
D. integration with HP Insight License Manager
E. remoteiLO 2 graphical console access
Answer: A,B

HP   Hp2-E29 examen   Hp2-E29 examen   Hp2-E29 examen   Hp2-E29 examen
14.Your customer is consolidating his environment on four ProLiant servers running VMware ESX 4.0.
Which HP insight Control functionality can help him to convert physical machines to a virtual machine
form on ESX 4.0 servers?
A. performance management
B. server deployment
C. server migration
D. virtual machine management
Answer: C

HP   Hp2-E29   Hp2-E29
15.Which Insight Control component identifies and prevents potentially critical problems on ProLiant
servers by providing real-time hardware event monitoring and secure event submission to HP Support?
A. HP Software Event Subscription
B. HP Insight Performance Manager module
C. Version Control Repository and Version Control Agent
D. HP Insight Remote Support
Answer: D

certification HP   Hp2-E29   Hp2-E29 examen
16.What does Dynamic Processor Resilience enhance?
A. data security
B. server availability
C. fast clustering failover
D. floating point performance
Answer: B

HP examen   Hp2-E29   Hp2-E29   certification Hp2-E29
17.Which tape technology allows hardware-based encryption?
A. HP SuperDLTtape II 600GB
B. DLTVS160
C. SDLT600
D. LTO-4
Answer: D

HP   certification Hp2-E29   Hp2-E29   Hp2-E29
18.Which HP disk-based storage solution provides both unattended backups and rapid restore of data for
LAN-based servers, and can also emulate popular tape libraries tape drives?
A. HP Virtual Library System (VLS)
B. HP Enterprise Virtual Array (EVA)
C. HP Modular Smart Array (MSA) 2000 G2
D. Removable Disk Backup System (RDX)
Answer: A

HP   Hp2-E29   certification Hp2-E29   Hp2-E29 examen   Hp2-E29 examen
19.What enables resiliency in an HP Converged Infastructure? (Select two.)
A. power, cooling, and interconnect capabilities of the HPBiadeSystem c3000 enclosure
B. visualization products like VMware or Microsoft Hyper-V solutions
C. HPStorageWorks data protection solutions
D. modular building blocks providing maximum flexibility for scalability and customization
E. HP Insight Software components with appropriate services
Answer: D,E

HP   Hp2-E29   Hp2-E29   Hp2-E29   Hp2-E29
20.Which HP software component can be used to install multiple ProLiant servers quickly and predictably
in an unattended fashion using scripts and systems images?
A. HP Remote Deployment Utility
B. HPIgnite-UX
C. HP Server Migration Software forProLiant servers
D. HP Insight Rapid Deployment software
Answer: D

HP   Hp2-E29 examen   Hp2-E29 examen   Hp2-E29 examen

Votre vie changera beaucoup après d'obtenir le Certificat de HP Hp2-E29. Tout va améliorer, la vie, le boulot, etc. Après tout, HP Hp2-E29 est un test très important dans la série de test Certification HP. Mais c'est pas facile à réussir le test HP Hp2-E29.

没有评论:

发表评论